top of page
pexels-anna-nekrashevich-8532933.jpg

15% korting

20210904-_DSC2654-1.jpg

WELKOM 

__________

Curious project [cu•ri•ous] [pro•ject] is een bureau voor interieurontwerp en advies. Je kunt hier terecht voor het creatief ontwerp. Voor mij is interieur design, het best mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte. Door middel van een indelingsplan, lichtplan, kleurplan, 3d totaalconcept, productvoorstel en stylingsvoorstel vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik zie hoe een interieur nu is, maar belangrijker is dat ik nieuwsgierig word naar hoe het kan zijn, daarom is ieder project voor mij een Curious Project.

Woningen

Werkplekken

Huisdecoratie

  

'Zie niet hoe het nu is, 

maar wordt nieuwsgierig naar hoe het kan zijn'

In vijf stappen naar een helder interieurplan

1

2

3

4

5

INTAKE OP LOCATIE - Vraag gemakkelijk via de website een vrijblijvende intake aan via mijn online agenda. Tijdens deze vrijblijvende intake is onze kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent, hoe je leeft en neem graag een kijkje in jouw huis en ik luister naar alle bijzondere verhalen. Hierdoor krijg ik een goed beeld waar behoefte aan is en waar ik kan helpen. 

OFFERTE VIA MAIL - Binnen 3 werkdagen krijg je een offerte op maat in jouw mailbox. Ik hanteer een vaste projectprijs. Wel zo fijn, dat je van te voren weet wat je betaald. 


ONTWERPFASE - In deze fase ben ik druk aan het werk om een compleet interieurontwerp op maat te maken. Soms is een tussentijds contactmoment nodig. Ik maak een overzichtelijke plattegrond tekening en teken het gehele plan in 3D, zo weet je precies hoe jouw woning er uit komt te zien.PRODUCTEN - In deze fase komt alles samen. De meubels, vloeren, verlichting, kleuren, materialen, raambekleding en accessoires, ik zorg ervoor dat de woning als één geheel voelt. Alle producten zie je in de 3D tekeningen terug.

EINDPRESENTATIE - Het interieurplan is compleet. Nu alle puzzelstukjes bij elkaar komen is het tijd voor de eindpresentatie. Dit gesprek vindt plaats bij jou thuis en daar neem ik het gehele plan met je door. Indien er geen wijzigingen zijn stuur ik het interieurplan digitaal toe. Vervolgens kun je zelf aan de slag om dit plan te realiseren. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten!

Cafe Interior

BEDRIJFSINTERIEUR

OP ZOEK NAAR INTERIEUR ADVIES

VOOR JOUW BEDRIJF?

bottom of page