"Graag laat ik mijn klanten vertellen wat hun ervaringen zijn"

Nieuwbouw appartement aan De Dommel

Een prachtig nieuw appartement, maar hoe deze mooie ruimte in te richten? 

Op zoek naar advies kwamen we op internet, Curious Project, het bedrijf van Judith tegen. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek voelden we meteen een goede klik met haar. Ze luistert goed en kwam al meteen met verrassende ideeën. 

Wij kunnen iedereen aanraden om met Judith samen te werken. Ze heeft de kwaliteit om zich op een creatieve manier te verdiepen. Daarnaast heeft ze ons allerlei tools aangereikt om meer inzicht te krijgen over wat wij nodig hadden om een fijne woonplek te creëren. Dit resulteerde in een prachtig ontwerp met een mooie balans tussen een strakke en tegelijkertijd sfeervolle inrichting inclusief lichtplan. 

Daarnaast heeft ze onze logeer/ werkkamer heel functioneel ingericht met een door haarzelf ontworpen meubel. Super!

Dankjewel Judith, het was heel erg fijn om met je samen te werken.

Ingrid en Frank, Sint-Michielsgestel

Herinrichting van ons winkelpand in Ede

Al geruime tijd wil ik graag onze winkel renoveren en met Curious Project heb ik de juiste partner hiervoor gevonden. Wij hebben ervoor gekozen om zowel de binnen als buitenkant onder handen te nemen. Ons doel was om meer sfeer en een huiselijk effect te creëren. Met het plan dat Judith voor onze winkel heeft ontworpen gaat dit zeker lukken. Zelfs de details die zij heeft aangebracht, zijn tot in de puntjes uitgewerkt en heel goed over na gedacht. Zij heeft heel goed geluisterd naar wat onze wensen en behoeften zijn. Aan de hand hiervan heeft zijn het plan ontwikkeld. Het contact met Judith verloopt ontzettend prettig. Zij komt haar afspraken na, en reageert ontzettend snel. Wij raden Judith zeker aan!

Laminaatpaleis, Ede

Modern en minimalistisch interieur in een sfeervolle jaren 30 woning.

Na aankoop van ons eerste koophuis wisten we al snel dat we opzoek wilden gaan naar een interieur stylist. We hebben een moderne, neutrale en minimalistische smaak maar willen wel een gezellig thuis creëren. Via internet kwamen we uit bij Curious Project. Na de kennismaking hadden we direct het idee dat Judith begreep wat we wilden en vooral ook wat we niet wilden. Ze heeft geluisterd en heeft heel goed ingespeeld op waar wij van houden. Het contact met Judith verloopt prettig, ze is snel in reageren en komt haar afspraken na. We zijn zeer tevreden over haar ontwerp en kijken uit naar het finetunen van onze nieuwe woning.

Tom van der Horst - Manon Limmen, Den Bosch

Als echt hobby-koks was, na jaren klussen in ons klassiek jaren ‘50 huis,

de tijd aangebroken de leukste ruimte van het huis te kunnen verbouwen; de KEUKEN!

Wij zijn Michiel en Eefje en wonen in Oss samen met onze dochters Amélie en Eloïse. Tuinieren, koken, eten en wijnen zijn grote liefhebberijen. Hoe fijn is het dan om een plek in huis te creëren waar al die dingen samenkomen en we nog meer het culinaire middelpunt zijn van onze familie en vrienden.

 

Er waren wel een aantal uitdagingen.

 

  • Alles moest passen binnen de bestaande muren van onze woning.

  • Drie kleine, typerende jaren ’50 “hokjes” moesten worden samengevoegd tot één keuken.

  • Er moest plaats worden gemaakt voor een eet/borrel/huiswerk/hanghoekje voor minimaal 4 personen.

  • De relatie met de tuin moest worden gelegd door extra licht/glas met de tuin.

 

Wij zijn hiermee zelf aan de slag gegaan en verzamelden heel wat ideeën maar wisten niet goed hoe dit in harmonie samen te brengen. In één avond hebben we samen met Judith al deze elementen doorgesproken en hebben we inzicht gekregen hoe wij de design-probleempunten konden oplossen. Judith kan zich goed inleven en komt met oplossingen die aansloten op onze smaak en behoeftes. Daar waar we te “veilig” kozen, wist ze met goede alternatieven te komen en er voor te zorgen dat onze nieuwe keuken geen 13 in een dozijn keuken wordt.

 

Aan het einde van de sessie hadden we rust in ons hoofd gekregen en zagen we het toekomstige plaatje heel helder. Dit is hoe we het gaan doen!

Michiel en Eefje uit Oss

Een verrassend ontwerp 

Door de vele ramen in onze woonkamer hadden we geen ruimte voor een 55 inch tv, daarom hebben we de hulp van Judith ingeschakeld. We hadden zelf het idee om een muur midden in de woonkamer te verlengen en hier een grote kast voor te plaatsen. Hierdoor konden we ook een grotere zithoek creëren. Omdat de plaats (midden in de woonkamer) niet zo voor de hand liggend was wilde we eerst een beeld krijgen van hoe dit eruit zou komen zien. We hebben zelf geprobeerd d.m.v. een plaat de muur te verlengen. We kwamen al snel tot de ontdekking dat we een 3d schets nodig hadden om een goed beeld te krijgen.

 

Op internet hebben we de website van Curious Project gevonden. Het fijne bij Curious Project was dat het eerste gesprek gratis was. Hierdoor was het laagdrempelig om een afspraak te maken en konden we eerst kijken of er een klik zou zijn. De klik met Judith voelde we meteen. Judith is open, creatief, flexibel en een prettig persoon om mee samen te werken. We vonden het fijn dat er ruimte was voor onze eigen inbreng en zij heeft dit vervolgens vertaald naar een verrassend ontwerp.

Door de ongebruikelijke plek voor een tv was er soms twijfel of we deze moeilijke keuze wel door moesten zetten. Judith bleef met ons meedenken en hierdoor is er een ontwerp ontstaan waar we 100% achter staan. Voor ons is dit erg waardevol geweest, inmiddels is het ontwerp gerealiseerd.

 

We zijn super tevreden, dit blijkt wel uit het feit dat we met de keuze voor een nieuwe bank weer de hulp van Judith hebben ingeschakeld.  Ook voor een volgend interieur project zouden we zo weer bij Judith aankloppen.

Edwin en Diana

Een rustige en stoere jongenskamer

Judith heeft hele mooie, creatieve en verrassende ideeën geleverd voor de slaapkamer van onze middelste zoon. Het was heel prettig om met haar te werken: ze luistert heel goed naar alle wensen en input, vervolgens is ze heel duidelijk en efficiënt en komt ze alle gemaakte afspraken heel nauwkeurig na. Ook het overleg nadat het plan af is, is heel prettig. Er is ruimte voor finetuning en opmerkingen. Het resultaat was een heel mooi en uitvoerbaar plan. Daarbij hanteert Judith een goede, eerlijke prijs. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat: een rustige en stoere jongenskamer!

Jet van Maaren uit Den Bosch

WIL JE OOK GRAAG EEN INTERIEURADVIES?

 

Kijk in mijn agenda en plan een gratis intake gesprek in. Zo ervaar je wat ik voor je kan betekenen.

© 2015-2020 Curious Project interieur design | KvK 62390686 | voorwaarden