top of page

Nieuwsgierig?

Lees de ervaringen van
eerdere opdrachtgevers.

"Haar manier van vragen stellen, maar ook haar manier van advies geven vonden we erg prettig.
Heel fijn om met Judith te communiceren."

We besloten om met een interieurstylist in zee te gaan, omdat wij een nieuw huis hebben gekocht en hier graag met een nieuwe blik naar wilde laten kijken. Enerzijds vanwege tijdgebrek aan onze kant en anderzijds omdat wij ons graag wilden laten inspireren door iemand die er echt verstand van heeft. Dit omdat bijv. de keuken-ruimte een specifieke afmeting heeft en we nieuwe meubels wilden bestellen voor de woonkamer en eetkamer. We waren nieuwsgierig omdat we in onze omgeving positieve verhalen hadden gehoord over interieurdesigns. We vonden Judith via google en ze was meteen vanaf het eerste contactmoment erg fijn om mee samen te werken. Ze stelde hele goede vragen en luisterde aandachtig. Haar manier van vragen stellen, maar ook haar manier van advies geven vonden we erg prettig. Heel fijn om met Judith te communiceren.

Ze kwam met creatieve voorstellen, ondanks dat de afmetingen van onze woning soms een uitdaging zijn. Ze heeft ook heel goed gekeken naar onze Pinterest boards om met een aansluitend ontwerp te komen qua stijl. Daarnaast waren we ook onder de indruk van de meubel-suggesties. Wij hebben al een aantal meubels besteld die Judith had aangeraden, ook volgen wij het kleuradvies op van Judith qua schilderwerk. Het complete interieuradvies heeft voor ons erg veel waarde, want nu hebben we heel gericht de meubels uit kunnen zoeken en hebben we een concreet plan om met een keukenboer en klusjesman/timmerman mee aan de slag te gaan. We zouden Judith aan iedereen aanraden die op zoek is naar een fijne interieurstyliste met oog voor detail.

F&J, Den Bosch

achtergrond website

"We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen."

Marijke en Perry,
's-Hertogenbosch

We wonen nu zo’n 19 jaar in hetzelfde huis. Uniek voor ons, want zo lang hebben we nog nergens gewoond. Meestal verhuisden we al na een paar jaar en dan kun je natuurlijk alles gewoon weer even opnieuw doen. Nu constateerden we eigenlijk al een tijdje dat we toe waren aan vernieuwing. De kleuren in het huis waren vervaagd, het meubilair en de rest van de inrichting was langzamerhand een ratjetoe geworden. Er moest wat gebeuren, maar toen we dat eenmaal geconcludeerd hadden, werd de grote vraag: maar wat dan precies? Ons lijstje werd steeds langer en we beseften langzamerhand dat we er zelf nooit zouden uitkomen.

We gingen dus op zoek naar interieuradvies. Googelen maar. We kwamen uit bij Judith, omdat haar site met voorbeelden ons het meeste aansprak. Het contact was snel gelegd en het contact bleef ook goed. Via mail, app en telefoon konden we al onze vragen stellen. Judith heeft een scherpe blik en zag meteen waar het anders kon. Haar bescheidenheid sprak ons aan. Geen hard oordeel, maar heel precies laten zien waar je meer eenheid zou kunnen creëren. Ze had een bord voor ons gemaakt waarop ze voorbeelden kon laten zien. We werden zo enthousiast dat we er een project van hebben gemaakt. Zo kregen we een prachtig beeld van onze woonkamer met de voorgestelde veranderingen.

Op dit moment zijn we het advies aan het uitvoeren. Binnenkort komen de stukadoor en de schilder, daarna de meubelmaker voor een prachtige boekenkast (door Judith ontworpen) en een radiatorombouw gecombineerd met een tv-kast, eveneens een ontwerp van Judith zelf. We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen. Je gaat met andere ogen naar je woning kijken en je krijgt verrassende oplossingen aangereikt.

Voor mij werkt haar interieurplan echt als leidraad bij de inrichting.
Ik kijk er bijna dagelijks
in.

We hebben net een nieuwbouwhuis gekocht, wat al afgebouwd was, maar nog wel helemaal casco is. Veel beslissingen om in korte tijd te nemen. En daarnaast zijn ook veel van onze huidige meubels aan vervanging toe. Ik wilde heel graag hulp bij het inrichten van onze nieuwe woning in Vlijmen. Iemand die advies geeft op kleuren, inrichting en zorgt dat het “een geheel wordt”. We hebben twee kinderen van 5 en 3, dus het moest een fijn huis worden waar voor iedereen een eigen plekje is, wat mooi is maar ook past bij een jong gezin. De site van Judith, en haar portfolio, sprak me erg aan. En het was fijn om eerst vrijblijvend kennis te kunnen maken. Judith is duidelijk, houdt zich aan haar afspraken, is snel in het contact, en wil dat het klopt. 

 

Zo hadden we een aantal keuzes in ons hoofd voor de keuken en de vloer die we uiteindelijk gewijzigd hebben doordat zij ons liet zien, dat er mooiere alternatieven waren. Ze staat voor wat ze maakt, maar is flexibel en creatief genoeg om haar plan op onderdelen te wijzigen en met een echt goed alternatief te komen. Het eindplan wat ze presenteerde in ons nieuwe huis was echt geweldig. Het was af en ze had heel goed in de gaten wat we mooi vonden. Onze wensen waren er in verwerkt en ze had er één geheel van gemaakt. Een week later hebben we de muren in de kleuren uit haar advies laten schilderen. 

 

We hebben ervoor gekozen de spullen zelf uit te kiezen (maar Judith kan ook een shoplist maken) en voor mij werkt haar interieurplan echt als leidraad bij de inrichting. Ik kijk er bijna dagelijks in. Een groot deel van de meubels, lampen en accessoires is al aangeschaft, ik kan niet wachten tot we er straks wonen en alles samen komt. 

Patricia en Robert
Vlijmen

Wil je ook

advies op maat?

Wil je zelf ervaren wat Curious Project voor jouw woning of werkplek kan betekenen? Plan een gratis intake in via mijn agenda.

Na een verbouwing en de aankoop van mooie nieuwe meubels, lukte het niet om sfeer aan te brengen in ons huis. Dat was voor ons het moment om hulp in te schakelen!

Nadat we zo’n zeven jaar in ons huis woonden, was het tijd om de boel weer eens op te knappen. We kozen voor een duurzame verbouwing en veranderden de houten vloeren en radiatoren voor vloerverwarming en grote Douglas en Jones tegels in 1.20 bij 1.20 formaat. Ook zijn we van onze landelijke inrichting naar een strakkere en design inrichting gegaan.

So far, so good…

Maar na alle mooie meubels en materialen die er waren, lukt het ons maar niet om sfeer aan te brengen in ons huis. Verplaatsen, extra meubels, verlichting, het lukte maar niet. Dus na wat gezoek online trof ik deze website aan en was direct onder de indruk. Judith was echter niet de enige die we aanschreven, het gaat uiteindelijk toch om een klik en vertrouwen in de sfeer die iemand neer kan zetten. Wat Judith heeft onderscheiden zijn haar praktische oplossingen, het meedenken en zelfs het ter plaatse uitproberen van diverse opstellingen.

Bijzonder hoe ze met een paar simpele ingrepen ons huis weer veel meer sfeer heeft kunnen teruggeven!

 

Ook heeft ze een aantal voorstellen voor dingen aan de muur en meubels gedaan, inclusief plaatsen waar ze te koop waren. 

Al met al een super ervaring om met haar samen te werken. Ze verdient een warme aanbeveling en de eerste vrienden hebben zich al gemeld die ook graag door haar geadviseerd willen worden.

Nanette Koning, Velp

Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek voelden we meteen een goede klik. Ze luistert goed en kwam al meteen met verrassende ideeën. 

Een prachtig nieuw appartement, maar hoe deze mooie ruimte in te richten? 

Op zoek naar advies kwamen we op internet, Curious Project, het bedrijf van Judith tegen. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek voelden we meteen een goede klik met haar. Ze luistert goed en kwam al meteen met verrassende ideeën

Wij kunnen iedereen aanraden om met Judith samen te werken. Ze heeft de kwaliteit om zich op een creatieve manier te verdiepen. Daarnaast heeft ze ons allerlei tools aangereikt om meer inzicht te krijgen over wat wij nodig hadden om een fijne woonplek te creëren. Dit resulteerde in een prachtig ontwerp met een mooie balans tussen een strakke en tegelijkertijd sfeervolle inrichting inclusief lichtplan. Daarnaast heeft ze onze logeer/ werkkamer heel functioneel ingericht met een door haarzelf ontworpen meubel. Super!

Dankjewel Judith, het was heel erg fijn om met je samen te werken.

Ingrid en Frank, Sint-Michielsgestel

Zelfs de details die zij heeft aangebracht, zijn tot in de puntjes uitgewerkt en goed doordacht. 

Al geruime tijd wilde ik graag onze winkel renoveren en met Curious Project heb ik de juiste partner hiervoor gevonden. Wij hebben ervoor gekozen om zowel de binnen als buitenkant onder handen te nemen. Ons doel was om meer sfeer en een huiselijk effect te creëren. Met het plan dat Judith voor onze winkel heeft ontworpen gaat dit zeker lukken. Zelfs de details die zij heeft aangebracht, zijn tot in de puntjes uitgewerkt en goed doordacht. Zij heeft heel goed geluisterd naar wat onze wensen en behoeften zijn. Aan de hand hiervan heeft zij het plan ontwikkeld. Het contact met Judith verloopt ontzettend prettig. Zij komt haar afspraken na, en reageert ontzettend snel. Wij raden Judith zeker aan!

Laminaatpaleis, Ede

Judith begreep direct wat we wél wilden en vooral ook wat we niet wilden. 

Na aankoop van ons eerste koophuis wisten we al snel dat we op zoek wilden gaan naar een interieur stylist. We hebben een moderne, neutrale en minimalistische smaak maar willen wel een gezellig thuis creëren. Via internet kwamen we uit bij Curious Project. Na de kennismaking hadden we direct het idee dat Judith begreep wat we wilden en vooral ook wat we niet wilden. Ze heeft geluisterd en heeft heel goed ingespeeld op waar wij van houden. Het contact met Judith verloopt prettig, ze is snel in reageren en komt haar afspraken na. We zijn zeer tevreden over haar ontwerp en kijken uit naar het finetunen van onze nieuwe woning.

Tom van der Horst - Manon Limmen,
Den Bosch

Als echt hobby-koks was, na jaren klussen in ons klassiek jaren ‘50 huis,

de tijd aangebroken de leukste ruimte van het huis te kunnen verbouwen; de KEUKEN!

Wij zijn Michiel en Eefje en wonen in Oss samen met onze dochters Amélie en Eloïse. Tuinieren, koken, eten en wijnen zijn grote liefhebberijen. Hoe fijn is het dan om een plek in huis te creëren waar al die dingen samenkomen en we nog meer het culinaire middelpunt zijn van onze familie en vrienden.

 

Er waren wel een aantal uitdagingen.

 

  • Alles moest passen binnen de bestaande muren van onze woning.

  • Drie kleine, typerende jaren ’50 “hokjes” moesten worden samengevoegd tot één keuken.

  • Er moest plaats worden gemaakt voor een eet/borrel/huiswerk/hanghoekje voor minimaal 4 personen.

  • De relatie met de tuin moest worden gelegd door extra licht/glas met de tuin.

 

Wij zijn hiermee zelf aan de slag gegaan en verzamelden heel wat ideeën maar wisten niet goed hoe dit in harmonie samen te brengen. In één avond hebben we samen met Judith al deze elementen doorgesproken en hebben we inzicht gekregen hoe wij de design-probleempunten konden oplossen. Judith kan zich goed inleven en komt met oplossingen die aansloten op onze smaak en behoeftes. Daar waar we te “veilig” kozen, wist ze met goede alternatieven te komen en er voor te zorgen dat onze nieuwe keuken geen 13 in een dozijn keuken wordt.

 

Aan het einde van de sessie hadden we rust in ons hoofd gekregen en zagen we het toekomstige plaatje heel helder. Dit is hoe we het gaan doen!

Michiel en Eefje uit Oss

Voor ons is het advies van Curious Project erg waardevol geweest en inmiddels is het ontwerp gerealiseerd.

Door de vele ramen in onze woonkamer hadden we geen ruimte voor een 55 inch tv, daarom hebben we de hulp van Judith ingeschakeld. We hadden zelf het idee om een muur midden in de woonkamer te verlengen en hier een grote kast voor te plaatsen. Hierdoor konden we ook een grotere zithoek creëren. Omdat de plaats (midden in de woonkamer) niet zo voor de hand liggend was wilde we eerst een beeld krijgen van hoe dit eruit zou komen zien. We hebben zelf geprobeerd d.m.v. een plaat de muur te verlengen. We kwamen al snel tot de ontdekking dat we een 3d schets nodig hadden om een goed beeld te krijgen.

 

Op internet hebben we de website van Curious Project gevonden. Het fijne bij Curious Project was dat het eerste gesprek gratis was. Hierdoor was het laagdrempelig om een afspraak te maken en konden we eerst kijken of er een klik zou zijn. De klik met Judith voelde we meteen. Judith is open, creatief, flexibel en een prettig persoon om mee samen te werken. We vonden het fijn dat er ruimte was voor onze eigen inbreng en zij heeft dit vervolgens vertaald naar een verrassend ontwerp.

Door de ongebruikelijke plek voor een tv was er soms twijfel of we deze moeilijke keuze wel door moesten zetten. Judith bleef met ons meedenken en hierdoor is er een ontwerp ontstaan waar we 100% achter staan. Voor ons is dit erg waardevol geweest, inmiddels is het ontwerp gerealiseerd.

 

We zijn super tevreden, dit blijkt wel uit het feit dat we met de keuze voor een nieuwe bank weer de hulp van Judith hebben ingeschakeld.  Ook voor een volgend interieur project zouden we zo weer bij Judith aankloppen.

Edwin en Diana

Judith heeft hele mooie, creatieve en verrassende ideeen geleverd voor de slaapkamer van onze middelste zoon.

Judith heeft hele mooie, creatieve en verrassende ideeën geleverd voor de slaapkamer van onze middelste zoon. Het was heel prettig om met haar te werken: ze luistert heel goed naar alle wensen en input, vervolgens is ze heel duidelijk en efficiënt en komt ze alle gemaakte afspraken heel nauwkeurig na. Ook het overleg nadat het plan af is, is heel prettig. Er is ruimte voor finetuning en opmerkingen. Het resultaat was een heel mooi en uitvoerbaar plan. Daarbij hanteert Judith een goede, eerlijke prijs. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat: een rustige en stoere jongenskamer!

Jet van Maaren, Den Bosch

bottom of page