top of page
20230208_naamloos_4155.jpg

About
the
designer

Bij de NIA-Academy in Nieuwegein heb ik verschillende aspecten van het interieurvak geleerd. Ik word blij van een interieur als er balans ontstaat tussen binnen en buiten. De organische vormentaal, de natuurlijke materialen en de schoonheid van Moeder natuur zijn kenmerkend voor mijn handschrift.

In de afgelopen 8 jaar heb ik in mijn werk gemerkt dat zóveel mensen behoefte hebben aan rust en eenheid. De hectische en vluchtige maatschappij zorgt ervoor dat je zelf de tijd niet hebt om goed na te denken over je interieur. Terwijl de behoefte hieraan des te groter is door de vele uren die je op deze plek doorbrengt.

Samen met iedere opdrachtgever wil ik in verbinding gaan en een totaalconcept neerzetten. Door vragen te stellen die de diepte in gaan en te luisteren naar de antwoorden, lukt het om de wens van de opdrachtgever goed in kaart te brengen. Door jou te leren kennen kan ik authentieke ruimtes ontwerpen die jouw karakter en levensstijl weerspiegelen. Soms voel ik intuïtief wat er nodig is in een project om het best mogelijke resultaat te krijgen. 

De balans tussen mijn intuïtie en mijn nuchtere en praktische aanpak zorgt voor een realiseerbaar en passend advies. Ieder project is maatwerk. Geen 13 in een dozijn oplossingen, maar juist door buiten de kaders te denken ontwerp ik unieke woningen en werkplekken.

In 2020 zijn wij trotse ouders geworden van Xavi, wat een rijkdom! Maurice, Xavi en ik wonen samen met veel plezier in ons witte huis met rode dak uit 1924. 
Beneden-Leeuwen, daar staat ons huis, een dorp tussen de rivieren, in het land van Maas & Waal. Dit is de omgeving waar we met onze Franse Bull Ozzy langs de strandjes aan de rivier wandelen. Ons gezinsleven vormt een stabiele basis en is voor mij zó belangrijk. Mijn gezin in balans met mijn werk is een absolute must.
 
Julie-Ann
photography

Door authentiek te Zijn, 

stroomt de creativiteit als vanzelf.

FUN FACTS:

 

N01.

Mijn droominterieur bestaat uit een lichte betonvloer met houten deuren, mooie planten, natuurlijke materialen, veel daglicht, strakke lijnen gecombineerd met organische vormen en het allerbelangrijkst verbinding tussen binnen en buiten. Er mag geleefd worden!

N02.

De behoefte om te creëren of beter gezegd: creatiedrang, ja ik kan er niet om heen. Ik wil mooie dingen creëren. Soms kijkt Maurice mij aan en denkt, wat gaat ze nu weer doen? 

N03.

Ik, naast het creëren van mooie plekken in Nederland, stiekem ook heel graag mijn werk doe op zonnigere locaties. Dus heb je een vakantiehuis of werk je in het buitenland? Let me know!

N04.

Dat ik na mijn opleiding toerisme erachter kwam dat ik liever zelf op reis ga, in plaats van andere mensen te helpen om op reis te gaan. 

N05.

Samen met Maurice en Xavi wil ik de wereld ontdekken, verre reizen maken en het avontuur opzoeken. 

N06.

Crossfit al jaren mijn sportmoment in de week is. 

N07.

Ik zó geïnspireerd kan raken van mensen die hun hart volgen en doen wat ze het àllerliefste doen.  

 

 

20230208_naamloos_4195.jpg

Nieuwsgierig naar mijn werk?

bottom of page