top of page
20230208_naamloos_4101.jpg
20230208_naamloos_4101.jpg

Bijzondere mensen met 
bijzondere ondernemingen
en passie voor hun werk.

Werkplekken
Welke sfeer wil jij op jouw werkplek?

Wat als álles mogelijk is... Hoe zou jouw werkomgeving er dan uit zien? Dat is een vraag die ik graag stel. Ik luister naar jou en ik ben nieuwsgierig

naar de drive achter een onderneming. Door jouw unieke verhaal te begrijpen kan ik dit vertalen in een interieur dat in verbinding staat met de visie van jouw onderneming.

Geen wens is te gek en ik denk graag buiten de gebaande paden waardoor er een uniek en creatief interieurontwerp kan ontstaan. Het gevoel van jouw werkplek moet goed zijn en warmte, rust en eigenheid uitstralen, maar aan de andere kant ook praktisch en functioneel zijn. Belangrijk is dat het interieur mensen uitnodigt om meer te ontdekken over jouw bedrijf en dat werknemers iedere dag met plezier naar hun werk toe gaan.

Of je nu een loungebar aan het strand hebt, een huiselijke sfeer in jouw winkel wil, de eigenaar bent van een boetiek hotel of een luxe cabin verhuurt in de bossen... Ik ben opzoek naar bijzondere mensen met bijzondere ondernemingen, die werken met passie en houden van het werk dat ze doen.

 

De focus ligt dus niet zo zeer in een bepaalde zakelijke branche, maar ik kijk voornamelijk naar de ambitieuze ondernemer. Waarom? Omdat zij het duidelijkste voor ogen hebben wat ze willen en geven mij de vrijheid om te creëren vanuit mijn kennis, ervaring en creativiteit, altijd passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Bij Curious Project kun je ervan uitgaan dat je een compleet interieuradvies met fotorealistische 3D tekeningen ontvangt. Door middel van een duidelijke beschrijving en productinformatie kun je vervolgens aan de slag om de ideeën uit te laten voeren en producten te bestellen. Je kunt een aannemer of interieurbouwer pas aan het werk zetten als je weet wat je wilt. Door vooraf een creatief en goed doordacht plan te hebben, kun je gemakkelijker communiceren met vakmensen en werkt mijn advies als een rode draad naar het eindresultaat.

(Let op! De realisatie/coördinatie en bouwbegeleiding vallen niet onder mijn werkzaamheden)

 

Meer weten? Bel gerust of plan een intakegesprek voor werkplekken in via mijn agenda.

Bijzondere mensen met bijzondere ondernemingen
en passie voor hun werk.


CORNÉ SCHIKS | Eigenaar/audicien - Beneden-Leeuwen

Met Judith ben ik samen om tafel gaan zitten, om naar de inrichting en vormgeving van onze nieuwe winkel te gaan kijken. Ze heeft erg goed naar ons geluisterd. Ze heeft een compleet plan uitgewerkt en voor ons op tafel gelegd. Ze denkt over zaken na waar wij niet direct mee bezig waren. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Zeer fijn en goed geholpen. Ik zou haar aan iedereen willen aanbevelen.

De ervaring van: 

bottom of page