top of page
20230208_naamloos_3885-bewerkt.jpg

Woningen
Welke sfeer wil je thuis?

Wat als álles mogelijk is? Hoe ziet jouw droominterieur er dan uit en waar word je écht blij van? Door de juiste vragen te stellen aan opdrachtgevers kom ik erachter wat belangrijk is en vertaal ik dit naar een passend persoonlijk ontwerp. Thuis leef je met en ontvang je de mensen die je het meest dierbaar zijn. In een huis mag geleefd worden, gelachen worden en worden de mooiste herinneringen gemaakt. Ieder mens is uniek en ieder huis is anders. Het geeft mij voldoening om mij te verdiepen in jouw leven en hierdoor authentieke ruimtes te kunnen ontwerpen die jouw karakter en levensstijl weerspiegelen.

 

Een goed gevoel in jouw huis is een must bij ieder project. Een ruimte dat rust, warmte en eigenheid uitstraalt. Een interieur in aardse kleurtinten, natuurlijke materialen en planten. Met een duidelijk lijnenspel in combinatie met organische vormen en de balans tussen binnen en buiten zijn kenmerkend voor het handschrift van Curious Project.

Veel mensen zien niet wat er mogelijk is in hun woning of er is té weinig tijd om alles zelf uit te zoeken. Hierdoor is het fijn om een interieurontwerper in te schakelen die met je mee denkt over het complete plaatje. Bij Curious Project kun je ervan uitgaan dat je een compleet interieuradvies met fotorealistische 3D tekeningen ontvangt. Door middel van een duidelijke beschrijving en productinformatie kun je vervolgens aan de slag om de ideeën uit te laten voeren en producten te bestellen. Door vooraf een creatief en goed doordacht plan te hebben, kun je gemakkelijker communiceren met vakmensen en werkt mijn advies als een rode draad naar het eindresultaat. Door mijn opgebouwde netwerk kan ik je doorverwijzen naar verschillende leveranciers en vakmensen. 

Rust, ruimte, warmte
en persoonlijkheid,
dat is thuis.

bottom of page