top of page
20230208_naamloos_3871.jpg

Interieurontwerp & advies
voor woningen en werkplekken

Bij Curious Project kun je ervan uitgaan dat je een compleet interieuradvies met fotorealistische 3D tekeningen ontvangt. Ik hecht waarde aan het totaalbeeld van een ontwerp, het gevoel moet kloppen als je de ruimte binnenstapt. Door alle elementen in een interieur op elkaar af te stemmen ontstaat er rust en eenheid. Met aandacht voor detail en door écht te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever kan ik gaan ontwerpen vanuit mijn kennis, ervaring en stijl. Een goed doordachte indeling met verrassende ideeën en interessante oplossingen is kenmerkend voor de ontwerpen van Curious Project. Het ontwerpen van maatwerk meubels is regelmatig onderdeel van een advies, zodat het perfect afgestemd is op de ruimte. 

Bij Curious Project wordt er nagedacht over de balans tussen binnen en buiten leven om zo meer in verbinding te staan met de natuur. De aarde is een enorme inspiratiebron voor kleuren. Natuur, cultuur, wereldsteden en specerijen brengen de prachtigste kleuren met zich mee. Materialen mogen imperfect zijn en doorleeft, zodat het authentieke verhaal zichtbaar is. Natuurlijke kleuren en verschillende materialen en een duidelijk lijnenspel zorgen ervoor dat een interieur rust en ruimte uitstraalt. 

Je bent welkom om een vrijblijvend intakegesprek op locatie aan te vragen. Bij bedrijven ben ik benieuwd naar het verhaal achter een onderneming zodat ik dit kan vertalen in een interieur dat past bij de visie van het bedrijf. Bij aanvragen voor een woning ben ik nieuwsgierig naar de karakters en de leefstijl van de bewoners, zodat mijn ontwerp in harmonie is met wie zij zijn en waar ze zich fijn bij voelen.    

Nieuwsgierig naar?