top of page

Interieurontwerp & advies
voor woningen en werkplekken

Bij Curious Project kun je ervan uitgaan dat je een compleet interieuradvies met fotorealistische 3D tekeningen ontvangt. Ik hecht waarde aan het totaalbeeld van een ontwerp, het gevoel moet kloppen als je de ruimte binnenstapt. Door alle elementen in een interieur op elkaar af te stemmen ontstaat er rust en eenheid. Met aandacht voor detail en door écht te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever kan ik gaan ontwerpen vanuit mijn kennis, ervaring en stijl. Een goed doordachte indeling met verrassende ideeën en interessante oplossingen is kenmerkend voor de ontwerpen van Curious Project. Het ontwerpen van maatwerk meubels is regelmatig onderdeel van een advies, zodat het perfect afgestemd is op de ruimte. 

Mijn werkgebied is in de omgeving Den Bosch, Nijmegen, Ede en alle prachtige dorpen en steden daar tussenin. 


Bij Curious Project wordt er nagedacht over de balans tussen binnen en buiten leven om zo meer in verbinding te staan met de natuur. De aarde is een enorme inspiratiebron voor kleuren. Natuur, cultuur, wereldsteden en specerijen brengen de prachtigste kleuren met zich mee. Materialen mogen imperfect zijn en doorleeft, zodat het authentieke verhaal zichtbaar is. Natuurlijke kleuren en verschillende materialen en een duidelijk lijnenspel zorgen ervoor dat een interieur rust en ruimte uitstraalt. 

Je bent welkom om een vrijblijvend intakegesprek op locatie aan te vragen. Bij bedrijven ben ik benieuwd naar het verhaal achter een onderneming zodat ik dit kan vertalen in een interieur dat past bij de visie van het bedrijf. Bij aanvragen voor een woning ben ik nieuwsgierig naar de karakters en de leefstijl van de bewoners, zodat mijn ontwerp in harmonie is met wie zij zijn en waar ze zich fijn bij voelen.    

Judith 

In vijf stappen naar een helder interieurplan

INTAKE OP LOCATIE - Vraag gemakkelijk via de website een vrijblijvende intake aan via mijn agenda. Tijdens deze vrijblijvende intake is onze kennismaking. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent, hoe je leeft en neem graag een kijkje in jouw huis of werkplek en ik luister naar alle bijzondere verhalen. Hierdoor krijg ik een goed beeld waar behoefte aan is en waar ik kan helpen. 

OFFERTE VIA MAIL - Binnen 3 werkdagen krijg je een offerte op maat in jouw mailbox. Ik hanteer een vaste projectprijs. Wel zo fijn, dat je van te voren weet wat je betaald. 

ONTWERPFASE - In deze fase ben ik druk aan het werk om een compleet interieurontwerp op maat te maken. Soms is een tussentijds contactmoment nodig. Ik maak een overzichtelijke plattegrond tekening en teken het gehele plan in 3D, zo weet je precies hoe jouw woning er uit komt te zien.

PRODUCTEN - In deze fase komt alles samen. De meubels, vloeren, verlichting, kleuren, materialen, raambekleding en accessoires, ik zorg ervoor dat de woning of werkplek als één geheel voelt. Alle producten zie je in de 3D tekeningen terug.

EINDPRESENTATIE - Het interieurplan is compleet. Nu alle puzzelstukjes bij elkaar komen is het tijd voor de eindpresentatie. Dit gesprek vindt plaats bij jou thuis of bij jouw bedrijf en daar neem ik het gehele plan met je door. Indien er geen wijzigingen zijn stuur ik het interieurplan digitaal toe met fotorealistische tekeningen. Vervolgens kun je zelf aan de slag om dit plan te realiseren. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten!
 

1

2

3

4

5

Authentiek

Energie

Persoonlijk

Ontzorgen

Verbinding

Kernwaarden

We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen.

Marijke en Perry, Den Bosch

De site van Judith en haar portfolio, sprak ons erg aan. Het was fijn om eerst vrijblijvend kennis te kunnen maken. Ik kijk bijna dagelijks in het interieurplan van Curious Project voor onze woning.

Patricia en Robert, Vlijmen

Judith's manier van vragen stellen, maar ook haar manier van advies geven vonden we erg prettig. Heel fijn om met Judith te communiceren. Het complete interieuradvies heeft voor ons erg veel waarde

Judith begreep wat we wilden. Ze heeft geluisterd en erg goed ingespeeld op waar wij van houden. Het contact met Judith verloopt prettig, ze is snel in reageren en komt haar afspraken na.

Tom van der Horst - Manon Limmen, Den Bosch

Hi, ik ben Judith

De creatieve denker achter het bedrijf Curious Project. Ik heb er 8 jaar geleden voor gekozen om mijn hart te volgen en met passie de wereld een beetje mooier te maken. De voorliefde voor reizen heeft mij als interieurontwerper gevormd

In mijn werk heb ik gemerkt dat zoveel mensen op zoek zijn naar rust en eenheid in hun interieur. De hectische en vluchtige maatschappij zorgt ervoor dat je zelf de tijd niet hebt om goed na te denken over je interieur. Terwijl de behoefte hieraan des te groter is.

Door de juiste vragen te stellen kom ik erachter hoe mensen écht willen wonen of werken. Hierdoor kan ik vervolgens gaan ontwerpen in lijn met de wensen en het karakter van de opdrachtgever. De balans tussen mijn intuïtie en mijn nuchtere en praktische aanpak zorgt voor een realiseerbaar en passend advies. Geen 13 in een dozijn oplossingen, maar juist door buiten de kaders te denken ontwerp ik unieke woningen en werkplekken.

20230208_naamloos_3856.jpg

Curious about
your message!

Neem gerust contact op via

dit contactformulier of bel even.

 

T: 06 - 23868650

E: judith @ curiousproject.nl

bottom of page