Hoekwoning aan de rand van de Vughtse Heide

Type woning: nieuwbouw

Locatie: Vught

Ruimte: woonkamer - eethoek - keuken

Oppervlakte: 61 m2

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Aan de rand van de Vughtse Heide staat deze woning uit 2015 met prachtige detaillering uit de jaren 30. Na 4 jaar wilde dit gezin de woonkamer uitbouwen. Hierdoor was er een nieuwe indeling nodig. Om de hoge kasten van de keuken meer bij het bestaande keukenblok te verbinden heb ik hier gekozen voor een klein eiland. Ideaal om aan te ontbijten. De hoge kasten zijn bij de nieuwe indeling ingebouwd in de muur.

Een van de wensen was om vanuit de zithoek zowel de tv, de haard te kunnen zien, maar ook naar buiten te kunnen kijken. Dit is gelukt door een ruime zithoek te creëren mét een knus leeshoekje naast de haard. 

© 2019 Curious Project interieur design | KvK 62390686 | voorwaarden