top of page

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Nijmegen

20210904-_DSC2654-1.jpg

Wil je graag interieuradvies in Nijmegen bij je thuis of voor je werkplek? Curious Project werkt aan inspirerende projecten waarbij verder wordt gedacht dan alleen een interieur.

 

Ik ben Judith van Zon en ik ben gespecialiseerd in het geven van interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Nijmegen en omgeving. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met architectuur en interieur te maken heeft en de nieuwsgierigheid voor nieuwe creatieve projecten is dan ook een logisch gevolg. Ik probeer altijd verder te denken en alles om mij heen brengt weer een nieuwe dosis inspiratie met zich mee.

 

Happy met je stijl
Ik vind het belangrijk om goed te kijken en te luisteren naar alledaagse en ook bijzondere gebeurtenissen, deze geven mij inspiratie voor mijn creatieve ontwerpen. Ik vind het belangrijk dat we kijken naar wat voor een gevoel je wilt dat het interieur oproept en dat we samen een stijl vinden waarin je happy bent. Curious Project vertaalt deze wensen naar een ontwerp en advies op maat.


Naast het geven van interieuradvies aan particulieren en bedrijven in Nijmegen ontwerp ik ook meubels op maat. 

Interieuradvies Nijmegen online boeken

Bij Curious Project zijn wij specialist in het verwezenlijken van de meest uitlopende projecten op het gebied van interieurstyling. Op onze ‘online agenda’ kun je een gratis en vrijblijvend een intake gesprek inplannen, waarbij we een inventarisatie van de interieurwensen maken. Of het nou gaat om het herindelen van een woon-, kinder-, of zolderkamer of het vormgeven van een zakelijke omgeving zoals een lunchroom of pop-up store, bij Curious Project ben je voor interieuradvies in Nijmegen aan het juiste adres!

 

Functioneel design
Naast dat je graag wilt dat het interieur mooi, uniek en speciaal is, is het tevens belangrijk om op het functionele aspect te letten. Wij zorgen ervoor dat hier een perfecte balans tussen gevonden wordt.

Of het nu gaat om een klein appartement dat ik zo effectief en ruimtelijk mogelijk voor je in kan delen of villa waarbij je er niet uit komt met de indelingen van de kamers, als interieurstylist in Nijmegen help ik je graag!

Interieuradvies Nijmegen op maat

Vind je het moeilijk om jouw interieur naar jouw wensen en behoeften te stileren of heb je simpelweg niet genoeg inspiratie of tijd hiervoor? Curious Project is dé specialist als het aankomt op het geven van interieuradvies voor particuliere woonruimtes en zakelijke omgevingen. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijkheid wordt weerspiegelt in het interieur.

 

Meer weten? Plan een gratis kennismakingsgesprek in via de ‘online agenda’ pagina of neem contact op via onderstaande knop.

 

 

In één middag hebben we door Judith  inzicht gekregen hoe wij de design-probleempunten konden oplossen. Judith kan zich goed inleven en daar waar we te “veilig” kozen, wist ze met goede alternatieven te komen zodat het geen 13 in een dozijn keuken werd.

We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen.

Marijke en Perry, Den Bosch

De site van Judith en haar portfolio, sprak ons erg aan. Het was fijn om eerst vrijblijvend kennis te kunnen maken. Ik kijk bijna dagelijks in het interieurplan van Curious Project voor onze woning.

Patricia en Robert, Vlijmen

Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek voelden we meteen een goede klik met Judith. Ze luistert goed en kwam en heeft de kwaliteit om zich op een creatieve manier te verdiepen.

Ingrid en Frank, Sint-Michielsgestel

bottom of page