Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Nijmegen

Wil je graag interieuradvies in Nijmegen bij je thuis, voor je kantoorruimte of bedrijfsruimte? Curious Project werkt aan inspirerende projecten waarbij verder wordt gedacht dan alleen een interieur.

 

Ik ben Judith van Zon en ik ben gespecialiseerd in het geven van interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Nijmegen en omgeving. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles wat met architectuur en interieur te maken heeft en de nieuwsgierigheid voor nieuwe creatieve projecten is dan ook een logisch gevolg. Ik probeer altijd verder te denken en alles om mij heen brengt weer een nieuwe dosis inspiratie met zich mee.

 

Happy met je stijl
Ik vind het belangrijk om goed te kijken en te luisteren naar alledaagse en ook bijzondere gebeurtenissen, deze geven mij inspiratie voor mijn creatieve ontwerpen. Ik vind het belangrijk dat we kijken naar wat voor een gevoel je wilt dat het interieur oproept en dat we samen een stijl vinden waarin je happy bent. Curious Project vertaalt deze wensen naar een ontwerp en advies op maat.


Naast het geven van interieuradvies aan particulieren en bedrijven in Nijmegen ontwerp ik ook meubels op maat. 

Interieuradvies Nijmegen online boeken

Bij Curious Project zijn wij specialist in het verwezenlijken van de meest uitlopende projecten op het gebied van interieurstyling. Op onze ‘Book Online’ pagina kun je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarbij we een inventarisatie van de interieurwensen maken. Of het nou gaat om het herindelen van een woon-, kinder-, of zolderkamer of het vormgeven van een zakelijke omgeving zoals een lunchroom of pop-up store, bij Curious Project ben je voor interieuradvies in Nijmegen aan het juiste adres!

 

Functioneel design
Naast dat je graag wilt dat het interieur mooi, uniek en speciaal is, is het tevens belangrijk om op het functionele aspect te letten. Wij zorgen ervoor dat hier een perfecte balans tussen gevonden wordt.

Of het nu gaat om een klein appartement dat ik zo effectief en ruimtelijk mogelijk voor je in kan delen of om een ruime kantoorruimte waarbij je nog geen idee hebt wat je precies wilt, als interieurstylist in Nijmegen help ik je graag!

Interieuradvies Nijmegen op maat

Vind je het moeilijk om jouw interieur naar jouw wensen en behoeften te stileren of heb je simpelweg niet genoeg inspiratie of tijd hiervoor? Curious Project is dé specialist als het aankomt op het geven van interieuradvies voor particuliere woonruimtes en zakelijke omgevingen. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijkheid wordt weerspiegelt in het interieur.

 

Meer weten? Plan een gratis kennismakingsgesprek in via de ‘Book Online’ pagina of neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06-23868650 of stuur een e-mail naar judith@curiousproject.nl.