Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Den Bosch

Voor interieuradvies in Den Bosch waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en het gevoel dat je wilt hebben bij de ruimte ben je bij Curious Project aan het juiste adres. Ook wanneer je nog niet precies weet wat voor gevoel je woonkamer of bedrijfsruimte bij je op moet roepen kan ik iets voor je betekenen.

Wat voor interieuradvies in Den Bosch past er bij mij?
Twijfel je nog, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor het interieurontwerp in Den Bosch. Wat is er precies mogelijk met je woning? En wat voor beroep beoefen je? Word je dagelijks blootgesteld aan een hoop prikkels op je werk, dan kan ik mij voorstellen dat je thuis wilt komen in een rustige woonkamer. Bij het samenstellen van dit interieuradvies in Den Bosch houdt Curious Project rekening met kleur- en materiaalgebruik.

Materiaal- en kleurgebruik
Beschik je over een kleine kantoorruimte of over een klein appartement? Curious Project zorgt voor een effectief en ruimtelijk interieurontwerp in Den Bosch. Zijn er materialen of kleuren die ervoor zorgen dat de ruimte juist kleiner wordt, dan wordt dit meegenomen in het interieuradvies. Door middel van slimme oplossingen, met kleurgebruik of multifunctionele meubels kunnen we vaak toch alle wensen realiseren, ook in een kleine ruimte.

Verschillende projecten
Ieder project is verschillend, dat is juist wat het leuk maakt. De ene dag zorg ik er als interieurstylist in Den Bosch voor dat een bedrijfsruimte vanaf scratch af aan wordt ingericht. Materialen, kleuren en de algehele inrichting mag ik verzorgen.

Het ‘thuisgevoel’ creëren
De andere dag buig ik mij over een project waarbij ik wijzigingen aanbreng in het interieur van een al ingerichte ruimte. In deze ruimte mist het echte ‘thuisgevoel’, dat ik met behulp van een aangepast interieurontwerp en advies laat zien aan de klant. Je eigen wensen en ideeën worden in het ontwerp meegenomen.

Geef je wensen gerust aan!
Heb je bijvoorbeeld een afschuwelijke hekel aan de kleur geel, dan zorg ik ervoor dat deze kleur niet in het interieurontwerp voor jouw woning of bedrijfspand in Den Bosch voorkomt. Natuurlijk kunnen er in het uiteindelijke ontwerp nog altijd wijzigingen worden doorgevoerd.

Afspraak maken met jouw persoonlijke interieurstylist in Den Bosch?
Via de website kan je online een afspraak maken, maar je kunt ook gerust telefonisch contact opnemen via 06 23 86 86 50. Mocht je vragen hebben over mijn werkwijze of over de laatste trends uit mijn blog, schroom dan niet om contact op te nemen voor persoonlijk interieuradvies in Den Bosch.