top of page

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Den Bosch

Voor interieuradvies in Den Bosch waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en het gevoel dat je wilt hebben bij de ruimte ben je bij Curious Project aan het juiste adres. Ook wanneer je nog niet precies weet wat voor gevoel je woonkamer of bedrijfsruimte bij je op moet roepen kan ik iets voor je betekenen. Samen gaan we in gesprek en we luisteren naar jou.

Wat voor interieuradvies in Den Bosch past er bij mij?
Twijfel je nog, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor het interieurontwerp in Den Bosch. Wat is er precies mogelijk met je woning? Word je dagelijks blootgesteld aan een hoop prikkels op je werk, dan kan ik mij voorstellen dat je thuis wilt komen in een rustige woonkamer. Bij het samenstellen van dit interieuradvies in Den Bosch houdt Curious Project rekening met kleur- en materiaalgebruik, lichtadvies en nog zo veel meer.

Verschillende projecten
Ieder project is verschillend, dat is juist wat het voor mij bijzonder maakt. De ene dag zorg ik er als interieurstylist in Den Bosch voor dat een creatieve werkplek past bij de visie van het bedrijf en de andere dag maak ik een advies voor een woning dat helemaal past bij de opdrachtgever. 

Het ‘thuisgevoel’ creëren
Een ruimte is niet zomaar een ruimte, dit is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Steeds vaker zijn mensen op zoek naar een interieurontwerp en advies om een echt thuis gevoel te kunnen creëren. Een plek waar samen met jouw gezin, familie of vrienden mooie herinneringen gemaakt kunnen worden. 

Geef je wensen gerust aan!
Samen gaan we in gesprek en komen er op deze manier achter wat jouw interieurwensen zijn voor jouw woning of werkplek in Den Bosch. Niks is te gek, belangrijk is dat het interieur een weerspiegeling is van wie jij bent en waar jij voor staat. 

Afspraak maken met jouw persoonlijke interieurstylist in Den Bosch?
Klik op intake inplannen of ervoor om het contactformulier in te vullen. Mocht je vragen hebben over mijn werkwijze, schroom dan niet om contact op te nemen voor persoonlijk interieuradvies in Den Bosch. Dit kan via de chat functie, Bellen naar 06-23868650 of vul ons contact formulier in.

Judith's manier van vragen stellen, maar ook haar manier van advies geven vonden we erg prettig. Heel fijn om met Judith te communiceren. Het complete interieuradvies heeft voor ons erg veel waarde

We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen.

Marijke en Perry, Den Bosch

De site van Judith en haar portfolio, sprak ons erg aan. Het was fijn om eerst vrijblijvend kennis te kunnen maken. Ik kijk bijna dagelijks in het interieurplan van Curious Project voor onze woning.

Patricia en Robert, Vlijmen

Judith begreep wat we wilden. Ze heeft geluisterd en erg goed ingespeeld op waar wij van houden. Het contact met Judith verloopt prettig, ze is snel in reageren en komt haar afspraken na.

Tom van der Horst - Manon Limmen, Den Bosch

bottom of page