top of page

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Arnhem

20230208_naamloos_3885-bewerkt.jpg

Wil je graag interieuradvies in Arnhem bij je thuis, voor je kantoorruimte of bedrijfsruimte? Curious Project werkt aan inspirerende projecten waarbij verder wordt gedacht dan alleen een interieur. Bij jou thuis, maar ook op de werkvloer is het belangrijk dat het interieur past bij wat voor gevoel je wilt dat het oproept. Curious Project vertaalt deze wensen naar een ontwerp en advies op maat.

Welk doel heb je voor ogen?
Wil je graag dat je tot rust komt in je woning, misschien omdat je een beroep beoefent waarbij hectiek de boventoon voert? Welk gevoel wil je graag dat je interieur oproept als je thuis bent? Interieuradvies in Arnhem speelt hierop in; er wordt rekening gehouden met jouw wensen en de invulling van deze wensen. Eerst worden deze wensen in kaart gebracht, waarna we over gaan tot het interieuradvies en interieurontwerp in Arnhem.

Van idee tot interieurontwerp in Arnhem
Curious Project geeft je een interieuradvies in Arnhem dat bij je past en dat bij jouw visie past. Of het nu gaat om je persoonlijke leefruimte of om je bedrijfsruimte, voor beiden geldt hetzelfde. Ons advies voor jou onderbouwen wij met behulp van een interieurontwerp in Arnhem bij je thuis of op locatie. 

Functioneel design
Naast dat je graag wilt dat het interieur mooi, uniek en speciaal is, is het tevens belangrijk om op het functionele aspect te letten. Wij zorgen ervoor dat hier een perfecte balans tussen gevonden wordt.

Of het nu gaat om een klein appartement dat ik zo effectief en ruimtelijk mogelijk voor je in kan delen of om een ruime kantoorruimte waarbij je nog geen idee hebt wat je precies wilt, als interieurstylist in Arnhem help ik je graag!

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken voor een interieuradvies of wil je meer weten over hoe een interieurontwerp in Arnhem in zijn werk gaat bij Curious Project? Maak online een afspraak via de website of neem contact op via 06 23 86 86 50.

bottom of page