top of page

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Oss

Heb je behoefte aan deskundig en persoonlijk interieuradvies voor jouw woning of bedrijf in Oss en omgeving? Dan bent u bij Curious Project aan het juiste adres. Ik ben Judith van Zon en tevens grondlegger van Curious Project. De interesse voor architectuur is altijd aanwezig geweest en logischerwijze ben ik mij op een gegeven moment gaan verdiepen in het geven van interieuradviezen voor particulieren en bedrijven in Oss en omgeving.

 

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er om mij heen gebeurd en zorg ervoor dat deze invloeden zijn creatieve uitwerking hebben in mijn uitdagende projecten. Op mijn website staat een breed scala aan gerealiseerde projecten die u een goed idee kunnen geven van mijn creatieve werkzaamheden met betrekking tot het geven van interieuradviezen.

 

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Oss

Curious Project is specialist op het gebied van interieurstyling en adviseert zowel particulieren als bedrijven in Oss bij het stileren en indelen van het interieur. Bij het ontwerpen en realiseren van de projecten wordt er verder gekeken dan alleen het interieur zelf. Een goed en designvol interieur volstaat pas als het sfeer ademt en uw persoonlijkheid in de woning wordt weerspiegelt of de identiteit van uw bedrijf wordt weergegeven. Bij de entree van de woning of zakelijke omgeving het interieur boekdelen spreken en uitdrukkelijk ongeschreven informatie geven over de identiteit van de persoon of de onderneming.

 

Interieuradvies op maat in Oss

Ben je woonachtig in Oss of omgeving of heb je hier een onderneming gevestigd? Dan kan Curious Project je van het juiste interieuradvies voorzien waarbij we uiteraard rekening houden met alle wensen en behoeften van onze klanten. Naast het geven van deskundig interieuradvies heeft Curious Project ook een eigen collectie bestaande uit meubels, woonaccessoires en woontextiel. De verkooppunten van deze producten kunt u hier vinden.

 

Meer informatie over interieurontwerp in Oss?

Volg onze Facebook-, Instagram-, en Pinterestpagina om een indruk te krijgen van onze gerealiseerde projecten en laat je verrassen door de creatieve geest van Curious Project! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-23868650 of vul het contact formulier in.

 

 

 

Judith's manier van vragen stellen, maar ook haar manier van advies geven vonden we erg prettig. Heel fijn om met Judith te communiceren. Het complete interieuradvies heeft voor ons erg veel waarde

We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen.

Marijke en Perry, Den Bosch

De site van Judith en haar portfolio, sprak ons erg aan. Het was fijn om eerst vrijblijvend kennis te kunnen maken. Ik kijk bijna dagelijks in het interieurplan van Curious Project voor onze woning.

Patricia en Robert, Vlijmen

Judith begreep wat we wilden. Ze heeft geluisterd en erg goed ingespeeld op waar wij van houden. Het contact met Judith verloopt prettig, ze is snel in reageren en komt haar afspraken na.

Tom van der Horst - Manon Limmen, Den Bosch

bottom of page