top of page

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Oss

Heb je behoefte aan deskundig en persoonlijk interieuradvies voor jouw woning of bedrijf in Oss en omgeving? Dan bent u bij Curious Project aan het juiste adres. Ik ben Judith van Zon en tevens grondlegger van Curious Project. De interesse voor architectuur is altijd aanwezig geweest en logischerwijze ben ik mij op een gegeven moment gaan verdiepen in het geven van interieuradviezen voor particulieren en bedrijven in Oss en omgeving.

 

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er om mij heen gebeurd en zorg ervoor dat deze invloeden zijn creatieve uitwerking hebben in mijn uitdagende projecten. Op mijn website staat een breed scala aan gerealiseerde projecten die u een goed idee kunnen geven van mijn creatieve werkzaamheden met betrekking tot het geven van interieuradviezen.

 

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Oss

Curious Project is specialist op het gebied van interieurstyling en adviseert zowel particulieren als bedrijven in Oss bij het stileren en indelen van het interieur. Bij het ontwerpen en realiseren van de projecten wordt er verder gekeken dan alleen het interieur zelf. Een goed en designvol interieur volstaat pas als het sfeer ademt en uw persoonlijkheid in de woning wordt weerspiegelt of de identiteit van uw bedrijf wordt weergegeven. Bij de entree van de woning of zakelijke omgeving het interieur boekdelen spreken en uitdrukkelijk ongeschreven informatie geven over de identiteit van de persoon of de onderneming.

 

Interieuradvies op maat in Oss

Ben je woonachtig in Oss of omgeving of heb je hier een onderneming gevestigd? Dan kan Curious Project je van het juiste interieuradvies voorzien waarbij we uiteraard rekening houden met alle wensen en behoeften van onze klanten. Naast het geven van deskundig interieuradvies heeft Curious Project ook een eigen collectie bestaande uit meubels, woonaccessoires en woontextiel. De verkooppunten van deze producten kunt u hier vinden.

 

Meer informatie over interieurontwerp in Oss?

Volg onze Facebook-, Instagram-, en Pinterestpagina om een indruk te krijgen van onze gerealiseerde projecten en laat je verrassen door de creatieve geest van Curious Project! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-23868650 of mail naar judith@curiousproject.nl.

 

 

 

bottom of page