top of page

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Ede

Interieuradvies in Ede kan goed van pas komen voor een ieder die het lastig vindt om bepaalde ruimtes naar smaak in te delen en te stileren. Ik ben Judith van Zon en eigenaresse van Curious Project, een bureau dat gespecialiseerd is in het geven van interieuradvies op maat voor particulieren en bedrijven in Ede en omgeving. Vaak hebben mensen wel een bepaald idee van de sfeer die een ruimte moet uitstralen, maar kan dit niet over worden gebracht in de nodige creativiteit. Curious Project helpt je graag verder in dit proces en zal je begeleiden naar een totaal ontwerp met een passend interieur voor de ruimte.  

 

Persoonlijk interieuradvies Ede

Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in architectuur en de nieuwsgierigheid voor interieur is dan ook een logisch gevolg. Ik voorzie particulieren in Ede graag van passend interieuradvies, zodat je met een goed gevoel naar huis gaat en je direct thuis voelt zodra je binnen stapt. Jouw persoonlijkheid moet een weerspiegeling worden van het interieur en daarom is het belangrijk dat we vooraf goed alle wensen en behoeften duidelijk in kaart brengen. Of het nu gaat om het zo ruimtelijk en efficiënt mogelijk indelen van een appartement of het compleet aanpassen van het interieur van een woonboerderij, geen enkel project is mij vreemd en ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Zakelijk interieuradvies Ede

Naast het ontwerpen van meubels en adviseren van particulieren geef ik ook interieuradvies aan bedrijven in Ede en omgeving. De entree van een bedrijf is een eerste indruk die klanten krijgen bij binnenkomst en spreekt dan ook boekdelen bij het vormen van een oordeel van jouw klanten. Met welk gevoel wil je graag dat jouw werknemers zich identificeren bij het betreden en verlaten van de werkvloer? Door de ruimtes in jouw bedrijf te inventariseren en de wensen in kaart te brengen, voorzie ik je van een deskundig en een passend interieuradvies voor jouw onderneming in Ede.

 

Meer informatie over interieurontwerp in Ede?

Kijk in ons portfolio om een indruk te krijgen van onze gerealiseerde projecten en laat je verrassen door de creatieve geest van Curious Project! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-23868650 of vul ons contact formulier in.

Judith's manier van vragen stellen, maar ook haar manier van advies geven vonden we erg prettig. Heel fijn om met Judith te communiceren. Het complete interieuradvies heeft voor ons erg veel waarde

We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen.

Marijke en Perry, Den Bosch

De site van Judith en haar portfolio, sprak ons erg aan. Het was fijn om eerst vrijblijvend kennis te kunnen maken. Ik kijk bijna dagelijks in het interieurplan van Curious Project voor onze woning.

Patricia en Robert, Vlijmen

Judith begreep wat we wilden. Ze heeft geluisterd en erg goed ingespeeld op waar wij van houden. Het contact met Judith verloopt prettig, ze is snel in reageren en komt haar afspraken na.

Tom van der Horst - Manon Limmen, Den Bosch

bottom of page