top of page

Curious Project voorziet particulieren en bedrijven van interieuradvies in Beuningen waarbij er verder wordt gekeken dan alleen de indeling van het huidige interieur van een woning, gebouw of ontvangstruimte. Het indelen en stileren van een mooi en designvol interieur wordt gekenmerkt door meer factoren dan waarschijnlijk vooraf wordt gedacht.

 

Het interieur is een weerspiegeling van de persoonlijkheid van een particulier of identiteit van een onderneming en middels interieuradvies op maat voor bedrijven en particulieren in Beuningen wil Curious Project dit mogelijk maken voor een ieder die zijn of haar interieur wil verfraaien en efficiënter wil indelen. 

Interieuradvies in Beuningen op maat

Ik ben Judith van Zon en oprichtster van Curious Project, een bureau dat gespecialiseerd is in het geven van interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Beuningen en omgeving. Bij interieurstyling komt er meer kijken dan alleen het herindelen van bepaalde ruimtes en het verplaatsen van het meubilair. Er moet gekeken worden naar mogelijkheden op creatief gebied die we misschien eerder niet zagen, maar juist door verder te kijken en vooral te denken maken we het mogelijk om een geheel nieuw en fris interieur te verwezenlijken.

 

Alvorens ik begin met het geven van deskundig en persoonlijk interieuradvies in Beuningen voor particulieren en bedrijven, is het zaak dat er eerst goed in kaart wordt gebracht wat de wensen en behoeften zijn van de opdrachtgever. Met welk gevoel wil je graag jouw woning betreden en verlaten, of welk gevoel  wil je dat klanten en werknemers in jouw bedrijf ervaren?

 

Meer informatie over interieuradvies in Beuningen

Via de website kun je nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met betrekking tot het geven van interieuradvies. In dit gesprek zal ik de ruimte goed inventariseren en bespreken we samen alle interieurwensen.

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over interieurontwerp in Beuningen? Neem gerust contact op met Curious Project via telefoonnummer 06-23 86 86 50 of vul ons contactformulier in.

 

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Beuningen

Judith's manier van vragen stellen, maar ook haar manier van advies geven vonden we erg prettig. Heel fijn om met Judith te communiceren. Het complete interieuradvies heeft voor ons erg veel waarde

We hadden dit nooit allemaal zo kunnen bedenken. Het heeft voor ons echt een enorme meerwaarde gehad en ik kan eigenlijk iedereen adviseren Curious Project in de arm te nemen.

Marijke en Perry, Den Bosch

De site van Judith en haar portfolio, sprak ons erg aan. Het was fijn om eerst vrijblijvend kennis te kunnen maken. Ik kijk bijna dagelijks in het interieurplan van Curious Project voor onze woning.

Patricia en Robert, Vlijmen

Judith begreep wat we wilden. Ze heeft geluisterd en erg goed ingespeeld op waar wij van houden. Het contact met Judith verloopt prettig, ze is snel in reageren en komt haar afspraken na.

Tom van der Horst - Manon Limmen, Den Bosch

bottom of page