top of page

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstylist Veenendaal

Curious Project is een bureau dat gespecialiseerd is in het uitbrengen van interieuradvies op maat voor particulieren en bedrijven in Veenendaal en alle andere aspecten die op het gebied van interieurstyling. Een mooi en stijlvol interieur is niet alleen creatief, ruimtelijk en sfeervol, maar straalt ook de identiteit van de woning of zakelijke omgeving uit die het zou moeten uitademen.

 

Sfeer, kleur of rust?

Welk gevoel wil je graag ervaren op het moment dat je thuis komt na een lange dag werken? Of welk gevoel moet er worden opgeroepen bij jouw werknemers of klanten bij het betreden van het bedrijf? Curious Project is jouw interieuradviseur in Veenendaal!

 

Curious Project voor interieuradvies in Veenendaal

Ik ben Judith van Zon en oprichtster van Curious Project. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in architectuur en ben mij gaan focussen op het verlenen van interieuradvies en het ontwerpen van meubels. Ik ben erachter gekomen dat er inspiratie kan worden opgedaan door allereerst goed te kijken naar wat er om ons heen gebeurd. We leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat en misschien ook wel moet en hierbij nemen we niet altijd de tijd om goed te kijken.

 

Ik verdiep mij graag in nieuwe, uitdagende en creatieve interieurprojecten waarbij het voornaamste doel is om mensen verder te helpen. Heb jij een kleinschalige woonruimte en moeten de ruimtes zo efficiënt en ruimtelijk mogelijk worden ingericht? Of moet er een nieuwe en warme zakelijke omgeving in jouw bedrijf worden gecreëerd voor een optimale ontvangst van werknemers en gasten? Elk project is verschillend en daarom zo ontzettend leuk!

 

Meer informatie over interieuradvies in Veenendaal

Alvorens er wordt begonnen met het geven van interieuradvies in Veenendaal moet er eerst goed worden geïnventariseerd en in kaart worden gebracht wat de wensen en behoeften zijn en welke eisen er aan het interieur worden gesteld. Via de website kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen om de interieurwensen te inventariseren.

 

Wil je meer informatie over Curious Project of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 06-23868650.

 

 

 

bottom of page